Ringen zilver online

De eerste vraag die wellicht bij u opkomt, is of ringen zilver online wel veilig is. We geven hier een antwoord op enkele vragen.

Tips Wie op zoek is naar een mooie zilveren ring heeft online een enorme keuze. Dat is een groot voordeel. U kan rustig kiezen op een tijdstip dat u goed uitkomt. Maar een zoekmachine zoals Google kan niet filteren op de echtheid van ringen zilver online. Wie zijn de betrouwbare leveranciers van zilveren sieraden? Vermelden zij hun licentie, een waardevol bewijs van hun echtheid?

Betrouwbare fabrikanten geven vele persoonlijke informatie vrij: een foto van de winkel, adres- en contactgegevens. Ze plaatsen certificaten en vergunningen voor hun ringen zilver online. Lees ook zeker de algemene voorwaarden.

Ringen zilver onlineAankoop Het bepalen van een ringmaat voor ringen zilver online doe je best via een bestaande ring.

Het is de binnenmaat in millimeters die omgezet wordt naar de afmeting in Bergeon. Een voorbeeld 20mm, is ringmaat 62-63. Deze berekening voor ringen zilver online kunt u ook op internet vinden.

Let op met de prijzen. Een goedkope ring zal geen kwaliteitsvolle zilveren ring zijn? Het hangt ervan af wat u precies zoekt. Misschien bent u ook best tevreden met een sierjuweel. Lees alvast goed de verkoops- en retourvoorwaarden.

Ikzelf ga toch liever winkelen in een ├ęchte stad als Antwerpen, gekend om z’n juwelenzaken, zoals bijvoorbeeld in de Volkstraat!