Ringen voor mannen zilver

Sieraden als kettingen en ringen zijn er voor vrouwen in alle standen, klassen, leeftijden.

Maar ook zeker mannen dragen kettingen, en ringen in onder andere zilver en goud. Wat te denken van ringen voor mannen zilver en goud voor de bruiloft.

Dat is in ieder geval een gelegenheid voor mannen om een ring te dragen als teken van verbondenheid. Wellicht dat de heren eerder denken aan ringen voor mannen zilver, maar ook goud of eventueel witgoud dragen mannen graag.

Ringen voor mannen zilver en in goud, maar ook in koper, brons of witgoud kun je bij de juwelier vinden waar je goed advies kunt krijgen en de ringen op maat kunt laten maken.

Ringen voor mannen zilverOok is het mogelijk ringen te laten graveren, door bijvoorbeeld de trouw- of andere belangrijke datum erin te laten zetten.

Als je graag origineel wilt zijn, kun je bij een edelsmid vragen om een eigen ontwerp voor een ring. Ringen voor mannen zilver en goud, maar ook andere materialen kun je eventueel laten omsmelten tot een ander model of ontwerp. Neem eventueel ‘oudere’ sieraden mee, en vraag wat er mogelijk is.

Op de zwarte markt zou je ook verschillende sieraden, en onder andere ringen voor mannen zilver en soms gecombineerd met een zwart randje, vinden. Voor de wat stoerdere look zijn er ringen te vinden met een symbool erin. Sommige merken als deze hebben ook meer high end zilveren ringen met custom gravering.